Convocatòria per a les proves per a obtenir l’habilitació professional de la traducció i la interpretació jurades

Una traductora i intèrpret (Pexels)
Una traductora i intèrpret (Pexels)

El Govern ha aprovat la publicació de la convocatòria per a participar a les proves per a obtenir l’habilitació professional de la traducció i la interpretació jurades. Les proves tindran lloc els propers dies 6, 10 i 12 de juliol. La Llei de la traducció i interpretació jurades condiciona l’exercici d’aquesta activitat a l’autorització prèvia per a l’exercici de la professió titulada i a la superació de les proves establertes reglamentàriament.

Així, les persones interessades a obtenir aquesta habilitació professional que ja estiguin autoritzades pel Govern per a l’exercici de la professió titulada de traducció i interpretació han de presentar la seva sol·licitud al Servei de Tràmits abans de les 17 hores del dia 2 de maig. Per a participar a les proves, els sol·licitants hauran de pagar una quota de 201,53 euros.

La llista de persones admeses i excloses per a realitzar les proves es podrà consultar al Ministeri de Justícia i Interior a partir de les 12 hores del 18 de maig. Els exàmens abasten les àrees de dret, llenguatge jurídic i administratiu, interpretació i llengua catalana. Les bases i l’edicte es poden consultar al BOPA a partir de la setmana vinent.

Els resultats de les proves es faran públics el dia 24 de juliol a partir de les 9 hores a la pàgina web de  www.tramits.ad

TOTES LES NOTÍCIES