Convocatòria oberta per a l’Homenatge al Ciutadà de la Massana

Foto: Eduard Comellas

La Massana ha posat en marxa una nova edició de l’Homenatge al Ciutada en la que els ciutadans de la parròquia poden  presentar candidatures fins dimecres que ve, 20 de juny.

Aquest premi s’atorga a les persones que treballen de forma altruista per millorar la comunitat.  No es fa cada any sinó que el comú es reserva el dret o no a concedir-lo en funció de si les candidatures presentades s’ajusten als requisits.

La darrera premiada va ser Clare Allcard, per l’atenció que dóna a les persones de parla anglesa, fet que facilita la seva integració a la societat andorrana, així com l’atenció a persones ingressades en institucions, col·laboració amb actes benèfics i ajuda directa a persones al seu domicili.

La distinció s’ha atorgat fins ara a Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas, l’associació Carisma i Clare Allcard.

Les persones que vulguin presentar una candidatura poden omplir el formulari i presentar-lo al servei de Tràmits, indicant els motius pels quals considera que la persona proposada és mereixedora del premi.