El Comitè Bilateral entre el Principat d’Andorra i els Estats Units d’Amèrica del programa d’intercanvi Fulbright ha aprovat la publicació de la convocatòria d’una beca per realitzar estudis de nivell màster i doctorat en universitats dels Estats Units d’Amèrica per al curs acadèmic 2015-2016.

Les beques Fulbright estan destinades als titulats superiors (bàtxelor o equivalent reconegut pel Govern) que desitgen realitzar programes de Master’s o de PhD en una universitat americana en qualsevol disciplina acadèmica.

La voluntat del Govern d’Andorra és afavorir la cooperació acadèmica per potenciar els intercanvis entre estudiants i facilitar, així, la mobilitat dels joves andorrans i contribuir en les beques d’excel·lència acadèmica.

La beca és d’un import màxim de 60.000$ (en concepte de matrícula, assignació mensual, desplaçament i despeses extraordinàries d’establiment).

Els estudiants que compleixen els requisits de les bases de la convocatòria poden presentar la sol·licitud al Ministeri d’Educació i Joventut abans del 27 de juny del 2014.

Així mateix, el Ministeri d’Educació i Joventut del Govern d’Andorra ofereix una beca d’estudis de nivell de màster al Collège d’Europe per al curs acadèmic 2014-2015.

El Collège d’Europe és una institució d’ensenyament superior situada a Bruges (Bèlgica) que ofereix estudis de màster en l’àmbit de la política, la diplomàcia, el dret i l’economia de la Unió Europea.

Els estudiants que compleixen els requisits d’admissió publicats al web: www.coleurope.eu poden presentar la sol·licitud al Collège d’Europe i al Ministeri d’Educació i Joventut abans del 15 de gener del 2014.

La beca és d’un import de 23.000€ (16.000€ en concepte de matrícula i 7.000 en concepte d’allotjament i manutenció).

La voluntat del Govern d’Andorra és la de promoure els estudis europeus i contribuir en les beques d’excel·lència acadèmica.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar al  Ministeri d’Educació i Joventut, situat a l’edifici El Molí, av. Rocafort, 21-23, a Sant Julià de Lòria, esuperior.gov@andorra.ad. Telèfon: + 376 743 300 i Fax: + 376 743 310.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada