El Govern d’Andorra, amb el vistiplau del Comitè Bilateral entre el Principat d’Andorra i els Estats Units d’Amèrica del programa d’intercanvi Fulbright, ha aprovat la publicació de la convocatòria d’una beca Fulbright per al curs acadèmic 2016-2017.

Les beques Fulbright estan destinades als titulats superiors de bàtxelor o de nivell equivalent reconegut pel Govern que desitgen realitzar programes de Masters o de Doctorat en una universitat nord-americana en qualsevol disciplina acadèmica.

La voluntat del Govern d’Andorra és afavorir la cooperació acadèmica per potenciar els intercanvis entre estudiants i facilitar la mobilitat dels joves andorrans cap a altres països. Els coneixements i les habilitats obtinguts a través de la formació cursada mitjançant aquesta beca d’excel·lència acadèmica, han de servir per dinamitzar diversos àmbits de la societat i l’economia andorranes.

La beca, d’un import màxim de 60.000$, cobreix els conceptes de matrícula, assignació mensual, desplaçament i despeses extraordinàries d’establiment.

Els estudiants que compleixin els requisits de les bases de la convocatòria poden presentar la sol·licitud al Ministeri d’Educació i Joventut abans del 29 de maig del 2015.

El formulari de sol·licitud i les bases de la convocatòria estan a disposició dels candidats al web: www.ensenyamentsuperior.ad.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar al Comitè Bilateral Fulbright, Ministeri d’Educació i Joventut, situat a l’edifici El Molí, av. Rocafort, 21-23, a Sant Julià de Lòria, A/e: esuperior.gov@andorra.ad. Telèfon: + 376 743 300 i Fax: + 376 743 310.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada