El Consell de Ministres ha aprovat avui convocar un concurs d’idees per a la selecció d’un professional de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció d’obres de la nova base del COEX.

El concurs, de caràcter nacional, tindrà una dotació total de premis de 26.250 euros dividits en 3 premis. El jurat determinarà els 3 projectes guanyadors i en concedirà els premis de la següent manera:

– 1r premi d’un import de 15.000€ que també rebrà, si el Govern ho considera oportú, l’encàrrec de la redacció del projecte i direcció de les obres. En aquest cas la quantitat abonada en concepte de premi es restarà dels honoraris que s’abonaran en concepte de redacció del projecte.

– 2n premi d’un import de 7.500€.

– 3r premi d’un import de 3.750€

El termini de presentació finalitza el 2 de desembre.

El projecte de la nova base d’operacions del COEX ha de contemplar que l’edifici s’emplaçarà al mateix terreny ocupat actualment situat sota els viaductes d’enllaç a la boca est del túnel de les Dos Valires, a la parròquia d’Encamp. L’edifici ha de permetre allotjar tota l’operativa dels equips de conservació de carreteres, a més d’allotjar els equips de viabilitat hivernal que operen d’Andorra la Vella fins a Sant Julià de Lòria. Tanmateix, haurà  d’encabir les instal·lacions del Taller Mecànic que dóna servei a tot el parc mòbil del Govern (COEX, Duana, Policia, Bombers, Banders i vehicles de servei del parc mòbil).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada