pyreneesAmb motiu de la festa de l’Epifania el dia de Reis, Pyrénées Andorra organitzarà per primer any un pessebre vivent amb les escenes del naixement, l’anunciació i l’adoració dels Reis Mags.

El pessebre el formaran clients voluntaris, per la qual cosa Pyrénées Andorra convoca un càsting públic per als principals personatges. L’empresa es farà càrrec del vestuari, així com de la preparació de les escenes, la decoració i l’ambientació.

Com a curiositat, destaca la convocatòria del càsting per al paper de caganer. Segons responsables de l’empresa: ‘Aquesta és una figura clàssica del nostre pessebre que no podem passar per alt. És impensable fer un pessebre vivent sense el caganer’.

Les condicions per presentar-se per a aquest paper són especials, ja que ha de ser necessàriament un home i poder-se mantenir en la posició escaient durant la mitja hora que durarà l’escena per al públic. Per a aquestes proves de selecció s’han pres mesures específiques per garantir la privadesa dels candidats, que seran seleccionats en funció de la idoneïtat al personatge.

Per participar en el càsting cal posar-se en contacte amb el departament d’Atenció al Client indicant el nom, el telèfon i el personatge que es vol representar. Durant els propers dies Pyrénées Andorra es posarà en contacte amb els diversos voluntaris. 

Text i foto: Pyrénées

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada