consurs-seuEn el marc del projecte del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i el Pla Local de Joventut s’ha convocat el primer concurs de relats breus ‘Escriu el teu final’, adreçat als joves alturgellencs de 12 a 30 anys.

Els relats que es presentin a concurs han de donar continuïtat a la frase “Anava caminant per l’habitació i de sobte es va apagar el llum…”. Els textos han de ser escrits en català, amb una extensió màxima de 40 paraules. Els relats hauran de ser inèdits i que no hagin estat publicats i/o premiats en altres concursos.

La presentació dels relats es podrà fer fins el 28 d’abril d’enguany, al correu electrònic alturgell@oficinajove.cat de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

El concurs està format per dos jurats, un de tècnic i un altre de popular. El jurat valorarà i tindrà en compte la correcció ortogràfica i la seva originalitat creativa.

El jurat tècnic escollirà 5 relats d’entre tots els presentats al concurs i que es penjaran al web de RàdioSeu per tal que tothom pugui triar el millor a través de l’opció “m’agrada” al Facebook. La decisió del jurat es prendrà per majoria dels membres que el conformen.

Els premis del concurs seran els següents:

1r premi: 1 sopar per a 2 persones al restaurant Arbeletxe, 5 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

2n premi: 10 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

3r premi: 5 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

4t i 5è premi: una bossa de mà de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada