Convocat el IV Concurs Fotogràfic de Natura sobre les pedres del parc natural del Comapedrosa

Coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient, el Comú de la Massana convocat una nova edició del Concurs Fotogràfic de Natura. En aquesta quarta edició, el tema que s’ha triat és les pedres del parc: els orris, els murs de pedra seca i altres. Es tracta de posar en valor les construcció de pedra de l’espai protegit. Per tant, les imatges han de reflectir el patrimoni cultural i arquitectònic que amaguen les valls del Comapedrosa i que configures des de fa segles el paisatge agrícola i ramader d’Andorra.

La participació és oberta a tothom. Les fotografies es poden fer amb tot tipus de càmera o dispositiu mòbil i s’han d’enviar en format digital a cic@comumassaana.ad, amb el nom del concursant i títol de la fotografia, a més del dia i lloc de la presa de la imatge, una breu descripció i les dades de contacte. El nombre màxim de fotografies per participat és de tres. El termini de presentació es tancarà el 8 de setembre.

El primer i segon premi seran atorgats pel jurat mentre que el tercer s’obtindrà a través de les valoracions realitzades via facebook.