El Servei de Política Lingüística del Govern (SPL), del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, i l’Associació Ull-Nu posen en marxa el tercer Concurs de curtmetratges RECcrea, un projecte de dinamització adreçat als estudiants de tercer i quart de segona ensenyança per promoure la creativitat audiovisual en català.

Els curtmetratges han de ser de ficció, de temàtica lliure, en llengua catalana i no poden durar més de deu minuts (les bases completes es poden consultar al web www.català.ad). El termini per lliurar els originals a l’SPL s’acaba el 21 d’abril del 2017.

El RECcrea inclou dues fases formatives a les aules. La setmana del 21 al 25 de novembre el guionista Albert Galindo explicarà què és i com es crea un guió, i els mesos de febrer i març tindran lloc les sessions sobre l’elaboració dels curtmetratges a càrrec de l’Associació Ull-Nu, que també oferirà assessorament pel que fa a la direcció d’actors i la supervisió del treball audiovisual.

Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénées Andorra (700, 500 i 300 euros, respectivament) i els seus curts s’emetran a Andorra Televisió. A més, tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi. En la segona edició del concurs es van presentar 38 treballs, en què van participar 141 alumnes.

El RECcrea compta amb el suport dels centres educatius i de Ràdio i Televisió d’Andorra, i amb el patrocini de Pyrénées Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada