El Govern ha aprovat l’obertura de la convocatòria per optar a una beca per participar en el curs: Estudi dels instituts dels Estats Units d’Amèrica durant l’estiu del 2015.

Aquesta beca l’ofereixen conjuntament els governs d’Andorra i dels Estats Units d’Amèrica.

El curs és una formació intensiva de cinc setmanes de l’àmbit de la civilització contemporània dels Estats Units. El seu propòsit immediat és millorar la qualitat de l’ensenyament i promoure el desenvolupament d’unitats didàctiques sobre els EUA a les institucions educatives de segona ensenyança.

La beca està destinada als docents de segona ensenyança, formació professional i batxillerat, formadors de professors, autors de llibres de text, professionals de desenvolupament curricular o funcionaris del ministeri encarregat de l’educació les tasques dels quals estiguin relacionades amb estudis de segona ensenyança, batxillerat o formació professional i que tinguin l’objectiu professional de millorar els programes sobre els Estats Units d’Amèrica.

La voluntat del Govern d’Andorra és afavorir la cooperació acadèmica per potenciar els intercanvis entre docents i facilitar, així, la mobilitat.

Les sol·licituds s’han de presentar al Ministeri d’Educació i Joventut abans del 14 de gener del 2015.

Per a més informació podeu contactar el Departament d’Ensenyament Superior del Ministeri d’Educació i Joventut (Av. Rocafort 21-23, AD600, Sant Julià de Lòria) al  telèfon +376 743 300, al correu electrònic: esuperior.gov@andorra.ad, o bé al web: www.ensenyamentsuperior.ad,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada