tiny books

Existeixen certes tribus en el món que consideren totalment abominable que els humans es facin fotos. Segons resa la literatura, aquests individus pensen que en cada fotografia s’escapa una petita porció de l’ànima.

Encara que en la nostra societat aquest credo no està gens estès, resulta curiós com en certs casos, aquesta idea té veritable sentit.

Ens passem el dia comunicant-nos amb altres persones a través de les NNTT. Milers de frases, idees i fotografies són intercanviades i, podríem dir, en cadascuna d’elles s’albira l’essència del que som. De vegades diem en to de broma: “Tant de bo pogués emmarcar aquesta conversa perquè és excel·lent.”

La idea de l’aplicació per a mòbils Tiny Books entronca en aquesta línia. Aquesta app permet convertir les converses que tenim via telèfon intel·ligent a l’aplicació Whatsapp, en llibre perquè els usuaris puguin regalar o conservar per a si.

El preu de cada llibre és de 15 euros i un cop ha estat imprès, la conversa queda esborrada automàticament.

A Espanya, el país d’Europa que més utilitza Whatsapp, aquesta iniciativa podria gaudir de cert èxit, més si tenim en compte que cada usuari rep una mitjana de 2.200 missatges anualment i envia una mitjana de 1.200.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada