El grup polític parroquial  Convergents d’Ordino ha fet públic un comunicat on anuncia que dóna per finalitzades les converses amb ACO (Acció Comunal d’Ordino -grup de l’actual majoria-) per tal de formar una candidatura conjunta a les properes eleccions comunals. 

En el comunicat informa que, “després de la reunió mantinguda en data 17 de setembre 2015, i en la quina s’ha tractat exclusivament el possible pacte de consens amb ACO , per les properes eleccions comunals, s’ha decidit donar per finalitzades les converses.

Els motius més importants, han estat que després de varies reunions entre les comissions creades pels dos grups parroquials, amb la finalitat, entre altres, de buscar i consensuar els candidats a cònsols que poguessin fer consens als dos grups,

Vist que degut a tota una sèrie de circumstancies (que no entrem pas a valorar), el grup parroquial ACO, ha decidit nomenar unilateralment el seu candidat per les properes eleccions, sense que la nostra comissió podés participar amb la recerca conjunta del candidat(a) de consens, el nostre grup ha decidit, donar per finalitzades les reunions i aproximacions amb ACO.

Hem de dir que el nostre desig, com així ho hem demostrat durant tots aquests darrers mesos , ha estat de poder fer una sola candidatura, la quina tenia que representar als dos grups de forma paritària i consensuada, i la qual defensés un programa conjunt.

Malauradament, tal circumstancia no ha estat possible, i per tant, hem decidit, de no donar suport a la futura candidatura de ACO, ja que com hem dit no es de consens entre les dues formacions.

Text: Convergents d’Ordino

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada