conveni-puigcerdaEl director general de Comerç, Josep Maria Recasens, l’alcalde, Albert Piñeira, i la presidenta de la l’Associació comarcal de comerciants de la Cerdanya, Marina Clot, han signat avui un conveni de dinamització comercial per impulsar el projecte local de centre comercial a cel obert.
 
Una de les prioritats del Departament d’Empresa i Ocupació en matèria de comerç és potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials que contribueixen a la renovació de l’activitat comercial, impulsar la renovació i la innovació en el sector i vehicular la col·laboració amb altres administracions per a la dinamització dels centres comercials urbans. L’objectiu d’aquest programa és donar suport als ajuntaments i les associacions de comerciants de Catalunya per la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya (CCCO).
 
De la seva banda, l’Ajuntament de Puigcerdà treballa per donar suport  al sector comercial del seu municipi, per a seguir treballant intensament per a la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert en aquesta ciutat. Amb aquestes premisses, l’objecte del conveni és consolidar i crear sinèrgies comercials urbanes capaces de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors, i convertir aquests equipaments comercials col·lectius urbans en els motors de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.
 
A Puigcerdà, el pla d’actuacions, impulsat per l’Associació comarcal de comerciants de la Cerdanya, contempla accions com les accions de promoció per Carnestoltes, la Festa del Trinxat, Setmana Santa, Sant Jordi i la Segona Pasqua, el Bustiatge comarcal, Sant Joan, la targeta de fidelització, la iniciativa Compra de Nit, els Carros de Compra i la Campanya de Nadal.
 
En el marc del conveni, el Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda- i l’Ajuntament de Puigcerdà es comprometen a col·laborar en la difusió, promoció i coordinació d’aquest pla d’actuacions. El pressupost total del pla d’actuacions és de 18.789 euros. El Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)- aporta al projecte una subvenció de 11.273 euros en el marc del pla d’incentius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada