El Comitè Nacional d’Andorra per l’UNICEF i l’Escola Internacional d’Hoteleria i Gestió Turística Vatel han signat aquest divendres 3 de maig a la seu de l’Escola Vatel a Encamp un conveni de col·laboració que té com a finalitat promoure el voluntariat entre l’alumnat a favor dels drets dels infants. L’acord, rubricat per la directora de l’escola, Roser Daban, i la presidenta d’UNICEF Andorra, Laura Àlvarez, té una durada de quatre anys prorrogables.

Per la presidenta d’UNICEF, la primera finalitat d’aquest conveni és sensibilitzar als seus alumnes en la protecció dels drets de la infància a través d’una formació especifica sobre l’Explotació Sexual Infantil i Adolescent (ESIA) en entorns turístics i de viatges per a potenciar l’intercanvi de bones pràctiques i experiències en els futurs professionals.. Per part de la directora de l’Escola Vatel, impulsar el voluntariat dins de l’entorn acadèmic i fer conèixer diferents realitats socials i solidaries als seus alumnes.

Els estudiants que participin al programa de voluntariat rebran una formació sobre UNICEF i la seva missió, tindran una coordinadora que els acompanyarà durant el curs, i l’Escola Vatel podrà reconèixer crèdits per les activitats realitzades.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada