casa-rossellEl Ministeri de Cultura, Joventut i Esports i FEDA signaran un conveni per l’enllumenat artístic dels jardins de la Casa Rossell d’Ordino, que ha estat aprovat aquest dimecres pel Consell de Ministres.

El Govern ha realitzat els treballs de millora a la Casa Rossell d’Ordino i als seus jardins, i en vista dels actes institucionals i les activitats culturals i artístiques que s’hi celebren, s’ha considerat que la il·luminació convencional que tenen actualment els jardins no és l’òptima per a aquests actes. Amb la voluntat de millorar l’enllumenat, i tenint en compte que FEDA ha incorporat l’enllumenat artístic en diversos edificis emblemàtics del país amb la col·laboració del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, s’ha decidit formalitzar un conveni per posar en valor aquest patrimoni cultural del país.

Així, el conveni estableix que ambdues parts es reuniran per establir els criteris històrics i culturals que cal preservar i avaluar la millor manera de dur a terme els treballs. Serà FEDA qui promourà, licitarà i adjudicarà els treballs de l’enllumenat i qui es farà càrrec del manteniment de la il·luminació i les despeses d’aquest manteniment un cop es posi en marxa.

El Consell de Ministres ha facultat la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, per signar el conveni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada