saas-sant-hospitalEl director general del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Lluís Burgués, i el director gerent de la Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell, Joan Altimiras, han signat avui el conveni marc de col·—laboració entre les dues institucions sanitàries.

El conveni, que existeix des de l’any 2001, té per objectiu establir un marc de col—·laboració des del punt de vista assistencial en pro d’oferir a les dues poblacions uns serveis de qualitat. El conveni signat avui s’ha actualitzat per tal d’adaptar-lo a les necessitats actuals dels dos àmbits geogràfics.

El conveni marc també inclou aspectes relacionats amb la formació dels professionals i l’intercanvi de coneixements de caràcter acadèmic i científic.

Actualment professionals mèdics del SAAS elaboren els informes de les proves de TAC’s que es practiquen al Sant Hospital de La Seu d’Urgell. Els pacients de l’Hospital de La Seu d’Urgell poden fer-se a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell proves mèdiques no disponibles al seu hospital, com per exemple, una broncoscòpia o una angiografia.

Per la seva part, el Sant Hospital de La Seu d’Urgell posa a disposició del SAAS la realització de proves diagnòstiques quan ho necessiti, per exemple, si hi hagués una avaria en algun dels aparells mèdics.

Prèviament a la signatura del conveni, el director general del SAAS, Lluís Burgués, ha ofert la conferència “El sistema sanitari andorrà”. La ponència s’ha emmarcat dins els actes de celebració de Nadal de la institució sanitària de La Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada