Conveni de cessió d’un terreny per a millorar l’enllaç de les Costes

Rotonda de les Costes
Rotonda de les Costes. Foto: Google Maps

El Govern ha aprovat el conveni entre el Govern i la societat patrimonial Josep Antoni Maestre Pal SLU per a la cessió d’ús d’uns terrenys a la CG-1. La voluntat del text és millorar la xarxa viària i de comunicacions de l’enllaç de les Costes, a Andorra la Vella.

Així, el conveni, de durada indefinida, estipula que la societat cedeix gratuïtament a Govern l’ús de la parcel·la afectada per a la millora d’aquest enllaç viari. La parcel·la es destinarà exclusivament a la millora puntual de la zona de les Costes, a la CG-1, incloent-hi la connectivitat de vianants amb les voravies ja existents a banda i banda de l’enllaç viari, així com la millora de la maniobrabilitat i de l’espai de la parada d’autobús del transport públic.

Precisament, aquestes obres i la redacció del projecte van ser adjudicades fa unes setmanes, amb un pressupost de 100.000 euros pel 2022 i 100.000 més pel 2023.

El ministre Portaveu del Govern, Eric Jover, ha explicat que aquesta millora constitueix una primera fase del desenvolupament de la infraestructura viària de la zona. Així, el Pla sectorial de noves infraestructures viàries i el Pla d’ordenació i urbanisme de la parròquia d’Andorra la Vella planifiquen un enllaç viari més ampli més endavant.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES