teclatExisteixen ordres en els nostres ordinadors activats mitjançant el teclat que s’han fet famoses. Està per exemple, el cas del “control + z” o el “control + c” que després va seguit del pertinent “control + v”.

De totes maneres si hi ha una ordre coneguda pels usuaris de Windows pels mals de cap que ha generat al llarg dels anys, aquesta és el “control + alt + suprimir”.

En una d’aquestes anècdotes que ens regalen les NNTT de tant en tant, recentment Bill Gates en un acte per recaptar fons per a Harvard, va destapar que aquest últim comandament va sorgir com a conseqüència d’un error dut a terme per l’enginyer que va treballar al PC IBM original, David Bradley.

Encara que en aquell temps es plantejava l’opció de crear un sol botó per resoldre els problemes d’algun programa que hagués quedat bloquejat o per canviar d’usuari, l’enginyer en qüestió, finalment va creure necessari oferir en més d’una tecla aquesta funció. Així l’error va sorgir quan en lloc de tres possibles tecles, només hi havia una possibilitat per activar aquesta funció: teclejar els tres botons alhora.

En resum i per acabar aquesta graciosa anècdota, de vegades les fites més recognoscibles de la història de la informàtica són fruit de l’atzar o l’error.

 Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada