slickQuan una de les grans firmes del sector es mou cal parar atenció perquè la direcció que marca pot ser el futur cap al qual s’encamini la tecnologia de gran consum.

És el cas de Google i la seva nova adquisició. La companyia nord-americana ha comprat una empresa israeliana anomenada SlickLogin que treballa a reemplaçar les contrasenyes que actualment coneixem per sons.

El funcionament d’aquesta tecnologia és el següent. Quan s’acosta el dispositiu a desbloquejar a un portàtil o tauleta connectat a certa pàgina web s’inicia automàticament la sessió. El portal online emet un ultrasò codificat amb un potent sistema d’encriptat i imperceptible per l’oïda humana que desactiva la protecció del dispositiu.

Google considera d’iniciar la sessió ha de ser una experiència en què es combinin dos elements bàsics. El primer és la senzillesa i el segon, de vegades rival del primer, la seguretat.

De moment no estan massa clares les aplicacions útils per als consumidors del gran públic, però en un moment en què el debat sobre la seguretat i la privacitat és tan important i intens, no hi ha dubte alguna que Google pot situar al capdavant d’aquest sector.

 Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada