bloomPortem alguns anys (molts en el temps de les NNTT) escoltant la mateixa cançó: ha sorgit un nou servei que pretén rivalitzar amb Spotify. Després de tant temps al mateix són anunciem la proposta de torn que ha de desbancar el gegant de la música streaming.

Bloom.fm és un reproductor de música, en aquest cas només per a smartphones, que té una biblioteca musical de més de 22 milions de cançons.

Aquesta plataforma que actualment es troba en fase de cercar socis, té el preu bàsic d’una lliura el mes Pagant aquesta quota i sense els somorts anuncis, els usuaris accedeixen al servei de ràdio en streaming, la funció “descobreix ” llistes de reproducció i el lloguer de 20 cançons. Per 5 lliures al mes els usuaris de l’anomenat Bloom 200 accediran al lloguer de 200 cançons mensuals i finalment la tarifa freemium completa en la qual per 10 lliures l’internauta té accés total a les 22 milions de cançons.

El més curiós del cas segurament, és que Bloom.fm -que d’altra banda serà al MWC- s’anuncia a Twitter sense cap embut sota el següent lema: “A la recerca de socis per dominar el món”.

És cert que les tarifes de Bloom rivalitzen amb les de Spotify. També és veritat que d’il·lusions viuen els homes i les dones. De totes maneres és molt difícil pensar en una proposta amb cara i ulls que molesti al gegant de la música en línia.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada