treballadors-bpa2Continuen les reunions per definir el futur de BPA. Ahir es van trobar els treballadors de l’entitat amb el ministre Jordi Cinca i durant les properes hores es preveuen moviments per avançar en la resolució del cas. Un afer del qual la premsa nord-americana se n’ha fet ressò durant les últimes hores.

El “New York Times” es refereix a la crisi de BPA en un article que compta amb declaracions de Xavier Cornella, president de l´Associació de Bancs d’Andorra. Cornella destaca que a BPA “el nivell de tolerància al risc era més alt que a la resta del sector”. Es tracta d’un article en què un dels diaris amb més tirada als Estats Units repassa la cronologia dels fets, des que el passat 10 de març, ara fa un mes, BPA va ser intervinguda.

La llei per reestructurar-la hauria d´entrar en vigor el dia 17. Seria aleshores quan començaria a operar l´Agència per a la Restructuració i Resolució d´Entitats Bancàries, l´ens que decidirà el futur de BPA. Abans, però, s´hauria d´haver d’enllestit la separació d´actius de l´entitat, entre els bons dels dolents, és a dir, aquells que provindrien del blanqueig.

D´altra banda, els treballadors de l´entitat es van reunir ahir amb el ministre Jordi Cinca. Una trobada durant la qual els representants dels empleats van poder confirmar que s´està treballant en la bona línia i activament per resoldre al més aviat possible el cas BPA. També van tornar a constatar que hi ha institucions que han qualificat d´interessants i que estan disposades a comprar BPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada