El sector de l’automòbil continua la seva recuperació, com indiquen les dades del departament d’Estadística. L’abril es van matricular més vehicles i, tant el primer quadrimestre de l’any com els darrers dotze mesos, la comparativa reflecteix també aquesta tendència.

330 vehicles s’han matriculat a Andorra el mes d’abril, la qual cosa suposa un lleuger increment d’una mica més de dos punts respecte l’abril de l’any anterior. Continua, doncs, la tendència a l’alça en la venda de vehicles de tota mena, molt més acusada si ens fixem en el total de l’últim any.

Entre el maig del 2016 i l’abril del 2017 s’han matriculat gairebé un 20% més de vehicles que en el període de 12 mesos immediatament anterior. L’increment és general i afecta des de turismes i motocicletes, a camions i camionetes que són, justament, els que encapçalen l’augment.

Finalment, i si ens fixem només en els quatre primers mesos de l’any, el 2017 les matriculacions s’han enfilat per sobre dels 22 punts. Un dels factors responsables d’aquesta dinàmica és que s’han venut molts més vehicles híbrids de benzina endollables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada