Continua la campanya d’embelliment del poble de Les Bons

Dins dels treballs de la campanya d’embelliment del poble de les Bons, el comú d’Encamp informa que a partir de demà dilluns, 9 de setembre, es realitzaran noves accions en aquesta zona, que afectaran els veïns del nucli antic de les Bons, de l’avinguda de Rouillac, així com dels carrers 14 de març i Ciutat Pubilla.

Les accions que es realitzaran en el transcurs de la setmana vinent seran la reparació de la vorera i de la barana del pont de les Bons, seguint la línia de disseny del passeig de Mojàcar, el canvi de les baranes al carrer de Sant Romà, integrant-lo al passeig de Mojàcar, la substitució dels piquets de la voravia per un nou model d’acer inoxidable i la pavimentació de la calçada a l’avinguda de Rouillac i als carrers 14 de març i de Sant Romà. Amb motiu d’aquesta darrera acció, el trànsit es pot veure afectat amb pas alternatiu.

Aquests treballs d’embelliment se sumen als ja realitzats en aquesta zona, com son la remodelació del passeig de Mojàcar, la reparació de les voravies del pont de l’avinguda de Rouillac i del pont del carrer 14 de març i la reparació i pintura de les baranes de l’avinguda de Rouillac i del carrer 14 de març.