El nombre total d’assalariats del mes de maig és de 33.298 persones, amb una variació del +0,3% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 33.183. La mitjana d’assalariats d’acord amb les dades dels últims 12 mesos, és de 35.045, amb variacions negatives del -0,7% respecte les dades dels últims 12 mesos del període anterior.

• El sector de la “Construcció” manté una variació a la baixa tot i que menor respecte els mesos anteriors del -3,2% al mes de maig del 2014 respecte al mateix mes de l’any anterior. També cal assenyalar la variació anual negativa dels sectors: “Agricultura, ramaderia, caça i silvicultura”, amb el -9,4%; “Educació”, amb el -3,2% i “Producció i distribució d’energia elèctrica, gas i aigua”, amb el -3,1%.

• En canvi, presenten augments significatius del nombre d’assalariats els sectors: “Activitats immobiliàries i serveis empresarials”, amb +5,4%; el “Sistema financer”, amb +3,3%; i l’“Administració pública i seguretat social”, amb un +2,7%.

• El salari mitjà total del mes de maig és de 1.955,82 euros. La variació respecte al mateix mes de l’any anterior és positiva amb un +0,8%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada