Continua el cicle “Pensa en Ciència” de la Massana

Continua endavant el cicle “Pensa en Ciència”, organitzat conjuntament pel Comú de la Massana i el Col·legi Internacional dels Pirineus, amb l’objectiu de posar la cultura científica a l’abast de tothom. Les quatres sessions organitzades fins ara han tingut una excel·lent resposta, amb més d’un centenar de persones per taller. “La ciència té a veure amb la nostra vida quotidiana i això és el que volem transmetre d’una forma senzilla, amena i didàctica”, afirma la consellera de cultura, Jael Pozo.

La sessió de demà, divendres, 4 de maig, anirà a càrrec dels professors del Col·legi Internacional dels Pirineus Carlos Vela i Carlos Moreno. “Serà una mena de debat entre els processos químics i els processos físics; hi haurà explosions, descàrregues de 300.000 volts i fins i tot trucs de màgia”, explica Moreno, que també coordina el cicle.

Les sessions estan pensades per a tots els públics, a partir dels 5 anys. Es tracta d’experiments molt visuals acompanyats d’explicacions senzilles i entenedores. De totes maneres es demana la col·laboració dels pares perquè ajudin en la comprensió de les explicacions als nens més petits.

La pròxima sessió serà l’1 de juny, sota el títol “Prohibit no tocar”.

(Foto: Comú de la Massana)

TOTES LES NOTÍCIES