“Contes d’aquí s’inicia aquest dissabte a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu

El cicle ‘Contes d’Aquí’ obrirà aquest dissabte, 2 de febrer, a les 11 del matí amb Carlota Valls que presentarà i llegirà el seu llibre ‘Petons perduts’. La sessió inclourà també un taller sobre educació emocional adreçat a les famílies.

Recordem que el cicle Contes d’Aquí està organitzat per l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, la Biblioteca Sant Agustí i el Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell. Aquesta nova proposta cultural té com a objectiu apropar tant els llibres com els seus autors als infants i a les seves famílies, tot interactuant amb l’organització d’un taller relacionat amb la temàtica de cada conte.

Aquest cicle el protagonitzaran sis autors urgellencs que presentaran i llegiran el seu llibre i, posteriorment, els nens i nenes assistents a la sessió realitzaran un taller relacionat amb la temàtica del conte en qüestió.

Cada dijous de febrer a l’Espai Ermengol

L’Espai Ermengol acollirà durant els quatre dijous del mes de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, una presentació d’un conte diferent a càrrec dels seu autor o autora. Així, el pròxim dijous 7 de febrer, el cicle Contes d’Aquí serà el torn d’Albert Galindo amb el seu conte ‘El Tió de la Freita’. Després els nens i nenes assistents participaran en un taller per elaborar les titelles de l’Ot i la Urgell, protagonistes del llibre.

El cicle seguirà el dijous 14 de febrer amb la Mercè Garcia Molins (‘la Bundancieta’) amb el seu conte ‘La bola de neu d’en Jordi’. Els infants seguiran amb un taller de retallables.

El dijous 21 de febrer serà el torn de Mariona Mateu amb el seu llibre ‘El tresor més gran del món’. La sessió seguirà amb el passi de l’audiovisual sobre la Cooperativa Cadí i una degustació de productes amb DOP Formatge i Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

L’últim dijous de febrer, el dia 28, serà el torn de l’escriptor Isidre Domenjó qui presentarà el seu conte ‘La trementinaire de les nenes rosses’. Després de llegir-lo, els nens i nenes podran fer un punt de llibre amb flors seques.

Pel que fa a les sessions a la Biblioteca Sant Agustí, també hi ha preparada una nova sessió el dissabte 23 de febrer a càrrec de Mireia Pellicer amb el seu llibre ‘El Gegant i l’acordió’. El taller sobre aquest conte consistirà en fer un acordió de paper.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES