contesLa Seu d’Urgell ha organitzat per aquest mes de febrer un nou cicle de ‘Contes d’aquí’ a dreçat als més petits de la casa. Aquesta activitat infantil té com a objectiu que autors del territori puguin donar a conèixer i expliquin els seus propis contes als nens i nenes de la ciutat.

‘Contes d’aquí’ compta amb un total de cinc sessions que tindran lloc a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i a la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell. El cicle s’iniciarà aquest dijous, 6 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l’Espai Ermengol amb el conte ‘Lo drac del país xic’ d’Eva Tarragona i Jordi Ciborró de l’Associació Cultural Cambuleta.

La segona sessió tindrà lloc dissabte, 8 de febrer, a les 11 del matí, a la Biblioteca Sant Agustí amb el conte ‘Mussol, on és l’Ermengol?’ dels autors Núria Oliva i Jesús Galindo, amb il·lustracions de Laura Pal.

Per dijous, 20 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l’Espai Ermengol, hi ha preparada una nova sessió on les autores i il·lustradores Gemma Coll i Mònica Almerich presentaran i explicaran el seu conte ‘L’ocell de paper’.

Pep Albanell i Pilarin Bayés

‘Contes d’aquí’ portarà a la Seu d’Urgell l’escriptor Pep Albanell i la il•lustradora Pilarin Bayés amb els seus respectius contes.

Pep Albanell explicarà el seu conte ‘El Burot de les cireres’, amb il•lustradora del llibre, Carolina Botella, el dissabte 22 de febrer, a les 11 del matí, a la Biblioteca Sant Agustí.

La popular il·lustradora Pilarin Bayés participarà en la sessió que tindrà lloc dijous, 27 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l’Espai Ermengol, on Jordi Pasques presentarà el seu conte ‘Petita història de Sant Ermengol’ que està il·lustrat per Bayés.

Contes d’aquí és una proposta cultural organitzada conjuntament per l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn i la Biblioteca Sant Agustí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada