Consells perquè les teves plantes no morin

Plantes d'interior
El reg és una de les cures més importants en una planta (iStock)

Ens agrada omplir la casa de plantes. A més d’aportar frescor, color i vida, són la nostra millor companyia. Si vols evitar que morin, compatim una sèrie de consells que et seran d’utilitat.

Investiga sobre la planta: Abans de comprar una planta, investiga el seu origen, nom i les cures que necessita. Això t’ajudarà a saber quina temperatura és la millor per al seu hàbitat, en quin espai de la casa s’adaptarà millor, com ha de ser el seu reg, si és una planta de llum o ombra, etcètera.

Tria un test adequat: En el món de la jardineria podem trobar un univers de tests. Però abans de comprar-ne un, assegura’t que aquest sigui compatible amb la teva planta. Perquè cada una té les seves necessitats: n’hi ha que treuen molta arrel, altres que necessiten humitat…

Trasplanta-la: Quan vegis que ha crescut, has de trasplantar-la. L’objectiu és ajudar-la a continuar creixent sana i evitar que les arrels sobrepassin la quantitat de sorra que té el test.

Rega-la: El reg és una activitat summament important per a mantenir les plantes vives i sanes. És vital que esbrinis quin tipus de reg és l’adequat per a cada una. Serà vital que coneguis periodicitat, quantitat d’aigua i tipus de reg perquè aquest sigui l’adequat.Per Mujerde10.com

TOTES LES NOTÍCIES