Consells per comprar per Internet

Fer que els usuaris que desitgen comprar a través d’internet, estiguin segurs portant a terme aquesta acció, és un objectiu de llarg recorregut. Fa molt de temps que es parla d’estadístiques que confirmen que cada vegada els consumidors virtuals confien més en les seves transaccions virtuals, però segueix resultant obvi que per a molts, comprar per internet és tot un repte que comporta por.

A continuació t’oferim alguns consells per comprar a internet extrets d’un document publicat per la publicació tecnològica Portaltic. Es tracta de consells que ens seran d’utilitat per comprar en plataformes com eBay, AliExpress, Alibaba o Amazon.

Si vols comprar en portals com eBay o AliExpress és imprescindible fixar-se bé en la puntuació que tenen els venedors. Sembla una obvietat, però, en moltes ocasions ens podem deixar portar pel preu del que ell o ella ofereix sense fixar-nos en les anteriors valoracions que li han fet altres compradors.

És també important el fixar-s’hi detingudament en la informació sobre el producte que ens estan venen. Llegir-lo detingudament és una de les claus de l’èxit i una forma d’evitar estafes. És per això que si tens opció, el millor és comprar productes que estan anunciats en el teu propi idioma per assabentar-te del que estàs comprant. Així mateix, mira bé, comprova que el que estàs comprant no és una simple còpia que el venedor vol fer passar com un producte original.

El tercer consell afecta a les maneres de pagament. Abans d’utilitzar un d’ells és convenient saber si el venedor ho accepta.

Finalment, no et fiïs del preu inicial. Alguns venedors posen els seus productes a un molt baix preu de sortida que s’incrementa de forma escandalosa quan entren en joc les despeses d’enviament.

Sigui com sigui, comprar per internet és, o almenys hauries de ser similar, a compra en un medi real. Ningú entraria en una botiga assenyalaria un producte i el compraria sense abans haver valorat tots els inconvenients, haver-se fixat en el venedor i en el tipus de botiga en què es troba.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.