Consells per a revertir els ‘bad hair days’ i el cabell electritzat

Una noia amb els cabells sans
La fórmula per a tenir un bon cabell

Si ets de les que et rentes el cabell a la nit, segur que en més d’una ocasió t’has aixecat amb uns cabells de veritable horror. Són dies en els quals busques en el teu armari una gorra o barret per a cobrir-te el cap i tirar endavant com bonament puguis… Si tu també has cridat: I jo amb aquests cabells! T’oferim els millors consells per a revertir els bad hair days i presumir de súper cabellera.

Dorm amb una funda de coixí de seda per a evitar friccions en el cabell. T’aixecaràs amb el cabell menys embullat i més suau.

Quan et rentis el cabell és important que, després del xampú, apliquis un condicionador que doni lluentor, nodreixi i que pugui tancar les cutícules, perquè el cabell quedi sedós i compacte.

Evita usar aigua massa calenta: la calor és enemiga del cabell i pot generar molt d’estrès, deixant-lo fràgil, crespat i difícil de manejar.

En el cas del cabell arrissat, aplica un producte que pugui donar-li nova elasticitat al rínxol i protegir-lo de la humitat externa.

En cas de cabell laci, fes servir un producte que li doni un nou volum perquè no es vegi aixafat.

Utilitza aire tebi a l’hora d’eixugar el cabell amb l’assecador. Oblida’t de l’aire calent, preferiblement amb tecnologia iònica.

Empra productes amb ingredients delicats per al cuir cabellut que satisfacin les necessitats específiques del teu cabell.

Raspalla amb suavitat. El raspallat contribueix a augmentar l’electricitat estàtica del cabell. Es recomana fer-ho poques vegades al dia i amb suavitat, fes servir pintes i raspalls naturals, de materials reciclats o fins i tot els dits.

 

Per bellezactiva.com

TOTES LES NOTÍCIES