Consells depuratius per a perdre els quilos de més

Alimentació saludable
Alimentació saludable (Istock.com)

Compartim alguns consells que t’ajudaran a perdre aquests quilos que et sobren. Són consells molt senzills de seguir i a més són depuratius.

Cuina sempre al vapor, al forn o a la planxa. Procura deixar les carns vermelles: passa’t al gall dindi o al pollastre, és carn més lleugera que t’ajudarà a evitar les digestions pesades.

Les fruites i les verdures han d’estar en el teu menú diari. A mig matí és millor una peça o dues de fruita abans que un entrepà, igual que per a berenar. També pots optar pels fruits secs, que encara que són molt calòrics, són molt sans, ja que són una gran font de fibra. Això, sí no els prenguis ni fregits ni salats.

També pots optar pel pa integral i els cereals integrals. Amb ells evitaràs els greixos innecessaris i el teu cos no emmagatzemarà toxines.

Quant a les begudes, oblida’t de l’alcohol i dels refrescos ensucrats i begudes gasoses. Passa’t als sucs naturals i beu, almenys, 1,5 litres d’aigua cada dia.

Quant a les begudes i substàncies estimulants, és millor que les deixis de costat, l’alcohol, el tabac o el cafè no aporten res bo al teu organisme. Substitueix el cafè per una tassa de te verd, ja que és una beguda depurativa que t’ajudarà a eliminar les toxines del teu cos.

 

Per masqmoda.es / AMIC – Tot Sant Cugat  

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES