espais casa

El fet de connectar diferents espais i eliminar barreres entre estances pot ajudar-vos a guanyar metres i sensació d’amplitud. El més habitual és tirar un envà, sempre que no sigui un mur de càrrega o una paret estructural.

Però també es pot crear un passaplats entre el menjador i la cuina, per guanyar en funcionalitat i que cada estança mantingui la seva independència.Si prescindiu de les zones de pas guanyareu metres i podeu ajudar-vos dels mobles sense part posterior per marcar la separació dels espais. Podeu, a més, intentar prescindir d’alguna estança massa petita per aconseguir una sala més ampla.

Al bany, un mur baix pot ajudar-vos a independitzar zones, i al dormitori us pot servir com a capçal per un costat i com a separador entre la zona de nit i el vestidor per l’altre. Els envans que són mòbils rendibilitzen al màxim l’espai, ja que permeten jugar amb els metres segons cada necessitat puntual.

Les portes corredisses vistes són les que necessiten menys obres i resulten més econòmiques. Però tenen l’inconvenient que les seves guies són visibles i, a més, es mengen part de la paret.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada