Confirmacions a un grup de nou adults a la catedral de la Seu

Dilluns 14 de maig al vespre, Joan-Enric Vives va confirmar, a l’església de Sant Miquel de la Catedral de La Seu d’Urgell, nou adults que pròximament celebraran el sagrament del Matrimoni i encara no havien estat confirmats. L’acompanyaven Mn. Xavier Parés, Mn. Agustío Brescó i Mn. Cinto Busquet.

L’Arquebisbe d’Urgell explicà, als confirmands i als seus acompanyants, la importància del pas de fe i testimoniatge cristià que estaven acomplint en la seva vida amb la recepció del sagrament de la Confirmació, i els exhortà a mantenir-se fidels a Déu i a l’Església: “Déu es compromet amb vosaltres i us confirma de manera incondicional el seu amor renovant-vos el do del seu Esperit. Que aquesta certesa us empenyi a comprometre-us amb Ell i amb els germans segons l’estil i els ensenyaments de Jesús”.

Mons. Vives els recordà, així mateix, que conrear la vida espiritual junts, com a parella i com a família, els seria una garantia i un ajut per a superar millor els moments difícils en la futura vida matrimonial i familiar, ja que “l’amor que continuareu a donar-vos serà l’amor mateix que Déu infondrà en els vostres cors per l’Esperit”.

(Foto: Bisbat d’Urgell)

2 comentaris

  1. A mi també m’agrada la notícia!

  2. Quina notícia més interessant!

    Oh… wait!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES