Confiança i seguretat

Durant la nostra vida ens preparem per a allò que pugui venir i sobretot per a allò que volem. Estudiem i practiquem aquells coneixements i habilitats que volem desenvolupar en el nostre futur. És una preparació mental i racional. Aprenem també i ens preparem per si la vida ens dóna un cop inesperat.

També és una preparació mental però en aquest cas emocional. Hi ha qui només necessita uns dies d’entrenament per a quan arribi el seu moment, uns altres potser mesos i en segons quins casos fins i tot anys. Quan vegis que el moment és imminent, si tens la sort de saber quin és el moment de la teva oportunitat fes dues coses importants. Primer relaxa’t, pren-te uns dies de desconnexió, aparta’t de la voràgine del teu dia a dia.

No permetis que et mengi durant uns dies, poser, un cap de setmana. Interromp amb tot i simplement distreu-te i gaudeix. El segon, arribat el moment, és no pensar en res. Només actua, fes allò per al que t’has estat preparant. No et permetis cap mena de càrrega emocional, no la necessites. Sense pors, sense vanitats, només fes allò per al que t’has preparat, sense jutjar-te, sense analitzar-te. És el moment de tenir confiança i seguretat. Executa les accions que has de realitzar fent el que ja saps fer. No necessites més que la teva Confiança i Seguretat.

TOTES LES NOTÍCIES