Conferències, taula rodona i presentació de llibres, aquesta setmana a l’alt Urgell

L’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell informa d’algunes activitats previstes per aquesta setmana:

-Divendres 2 d’agost, a les 18:00 h. a la Sala Polivalent de la Tor de Querol, conferència “Camps de la Retirada en Cerdagne. De l’arrivée des réfugiés à l’évacuation de la 26e division (Février-mars 1939)”, a càrrec de Grégory Tuban. Activitat organtizada per l’Association pour la protection du patrimoine et de la mémoire collective de la vallée du Carol. Us adjuntem el cartell de l’acte.

-Dissabte 3 d’agost, XIX diada del Grup d’Amics de Montellà. Entre altres actes, a les 17:00 h. es presentaran els llibres “Les venjances de Talltendre”, de Jordi Frabad, i “El govern de la Ciutat d’Urgell al segle XVI”, de Lluís Obiols, al local social de Montellà. Us adjuntem el cartell amb tots els actes de la diada.

-Diumenge 4 d’agost, a les 16:45 h. al Centre Cívic l’Era Vella de Josa de Cadí, taula rodona “L’evolució de la noblesa al Pirineu”, a càrrec de diferents membres de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, en el marc del XXIV Festival Càtar del Pirineu Català. Aquesta activitat es troba inclosa en el programa d’actes commemoratius del desè aniversari de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell. Podeu trobar el programa complet de la jornada a l’enllaç següent: http://www.alturgell.cat/sites/default/files/Josa%20tr%C3%ADptic%202019_0.pdf