Conferència sobre l’accessibilitat cognitiva

El ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut organitza una conferència per aquest dimecres a les 7 de la tarda, coincidint amb el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. La xerrada va a càrrec de Berta Brusilovsky, arquitecta especialista en accessibilitat universal.

Enguany, la jornada es dedica a donar a conèixer el concepte d’accessibilitat cognitiva, amb l’objectiu de comprendre què és i què implica el disseny universal o de quina manera es pot incidir en les diferents discapacitats, per millorar així la qualitat de vida de les persones i promoure el concepte d’inclusió social.

Al final de l’acte hi haurà l’entrega del premi del disseny de la tassa commemorativa del Dia internacional de les persones amb discapacitat, escollit pels usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i que s’emmarca en un concurs organitzat per la Fundació en col·laboració amb el Museu Carmen Thyssen Andorra. La tassa es posarà a la venda de manera solidària en benefici de la Fundació després de l’acte.

En l’organització i el desenvolupament d’aquest acte hi col·laboren la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i la Federació Andorrana d’Associacions de Persones amb Discapacitat.

TOTES LES NOTÍCIES