La Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV) ha organitzat, amb el suport de l’Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual, la conferència “Gestion collective du droit d’auteur, possibilités et défis”, a càrrec de JØrgen Blomqvist, expert en drets d’autor i drets veïns.

La conferència tindrà lloc el dilluns 30 de setembre, a les 19 hores, a la tercera planta de l’edifici Crèdit Centre.

JØrgen Blomqvist, de nacionalitat danesa, és professor honorari del Centre d’Informació i Innovació Legal de la Facultat de Dret de la Universitat de Copenhagen. Va obtenir el doctorat el 1987 amb una tesi sobre la cessió de la titularitat de drets d’autor.

El 1992 va començar a treballar per a l’OMPI, l’Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual, de la qual es va retirar el 2009 com a director del Departament Jurídic de Drets d’Autor. Durant aquests anys ha donat suport a la preparació i la gestió de la Conferència diplomàtica que va adoptar el 1996 el tractat de l’OMPI sobre drets d’autor (WCT) i el tractat de l’OMPI sobre interpretació o execució i fonogrames (WPPT), que va actualitzar de manera significativa la protecció internacional de la propietat intel·lectual i va millorar els sistemes per lluitar contra la pirateria. Així mateix, ha estat involucrat en la cooperació amb països en desenvolupament en temes relacionats amb els drets d’autor i drets veïns.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada