MoraBanc organitza el proper dijous 12 de desembre a les 18h una conferència que, amb el títol “2020: Nous reptes. Solucions avantguardistes”, comptarà amb la presencia d’experts de Goldman Sachs Asset Management i MoraBanc.

Lucía Catalán i Javier Rodríguez-Alarcón, Managing directors de Goldman Sachs AM oferiran la seva visió global de l’actualitat financera i les tendències en els mercats. Per part de MoraBanc participaran a la sessió el director de Banca Privada, Xavier Riestra, el director d’Estratègia i Inversió, Lorenzo Casaus, i Oriol Taulats, director de MoraBanc Asset Management.

Amb aquest panell d’experts la conferència tocarà temes com les solucions més innovadores en gestió patrimonial, l’aplicació de la tecnologia i el Big Data en la gestió d’actius, i s’analitzarà què podem esperar del 2020.

Goldman Sachs Asset Management és un dels referents mundials en matèries d’inversió i coneixement global. Aquesta conferència és possible gràcies a l’acord de col·laboració que MoraBanc va signar amb l’entitat, en exclusiva a Andorra, i que permet als seus clients accedir als serveis d’assessorament i a les carteres d’inversió dissenyades específicament per Goldman Sachs Asset Management (GSAM) per a MoraBanc.