Conferència per a empresaris

Si ets empresari, autònom, executiu director, amo d’una botiga, gerent o venedor pren nota de la següent data: “11 d’octubre”. El súper conegut i famós presentador Carlos Sobera vindrà a donar-nos una conferència sobre empresa en el teatre de La Llotja de Lleida. A més d’haver estudiat dret, aquest bilbaí va ser professor universitari i és empresari. Un gran comunicador que no ens deixarà indiferents.

Ell evidentment és el ponent principal i jo, Juan Juncosa, seré el primer ponent d’una conferència en la qual parlaré de com vendre més desentranyant i aclarint petits misteris de la venda que encara ningú ens ha explicat. No podeu deixar escapar una oportunitat d’aquest tipus. Pràcticament mai una persona tan mediàtica com Carlos, que té unes audiències actualment increïbles, es pren un petit espai per a donar una conferència a empresaris.

Cal agrair que una persona que no té cap necessitat detingui la seva vida per un moment per a compartir amb nosaltres les seves experiències com a empresari. Un gran comunicador, amb diverses experiències empresarials en les quals ha tingut tant fracassos com èxits. Un esdeveniment únic a Lleida i irrepetible. Excuses sempre hi ha, oportunitats no. T’ho perdràs?

TOTES LES NOTÍCIES