El proper dijous dia 31 de maig en el marc del 2n cicle del conferències organitzades des del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra i en col·laboració amb el Govern d’Andorra, es realitzarà la conferència “EL PLA DIRECTOR DEL MONESTIR DE POBLET”.

La conferència, tindrà lloc a les 18.30 hores a la sala d’actes de Mora Banc. Anirà a càrrec de Jordi Portal, Arquitecte per la UPC i Professor associat al Departament de Tecnologia de l’Arquitectura de la UPC.

En l’actualitat, es troba realitzant la seva tesi doctoral en el programa de Construcció, Restauració i Rehabilitació arquitectònica de la UPC.

Amb la finalitat de conservar els valors que van determinar la declaració del Reial Monestir de Poblet com a Patrimoni Mundial i fomentar el seu coneixement
i projecció, s’ha dotat als organismes gestors del monument d’un instrument que ha permès definir i planificar les futures intervencions al cenobi: El desembre
de l’any 2010 s’aprovà el “Pla director de les futures intervencions del conjunt edificat del monestir de Santa Maria de Poblet”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada