Conferència de la SAC “Leonardo da Vinci com a enginyer:  les seves màquines i invencions”

La Societat Andorrana de Ciències organitza la conferència “Leonardo da Vinci com a enginyer:  les seves màquines i invencions” el proper dijous 6 de juny del 2019 a càrrec d’Alan Ward i Koeck, enginyer en informàtica, màster en programari lliure, i doctor en Societat de la informació i del coneixement. És professor d’informàtica i d’electrònica, i cap de la secció de Noves Tecnologies de la SAC.

Dins els actes de commemoració dels 500 anys de la mort de Leonardo da Vinci (1452-1519)

A les 8 del vespre a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, carrer Mossèn Cinto Verdaguer 4,  Andorra la Vella.

Així mateix, les entitats que conformen ÀGORA CULTURAL DEL PRINCIPAT D’ANDORRA celebraran el Dia de la Cultura el dimarts 11 de juny a les 20,00 hores al vestíbul del Consell General, en què es durà a terme la lectura del Manifest Cultural a càrrec de Velles Cases Andorranes, secretariat 2019 de la plataforma, els parlaments institucionals i de glossa als premis Àgora Cultural 2018, les actuacions musicals del grup de saxos i del trio d’acordionistes de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i del Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra.