Conferència a la Seu d’Urgell sobre l’assetjament escolar

Anunci de la xerrada 'Vivir sin límites' (Nick Vujicic) sobre assetjament escolar
‘Vivir sin límites’, de Nick Vujicic. (RàdioSeu)

L’Església Cristiana Evangèlica de la Seu d’Urgell organitza aquest dissabte, 1 d’octubre, una reunió per a seguir dues conferències en línia sobre l’assetjament escolar o bullying. L’activitat tindrà lloc al Centre Cívic el Passeig, amb la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc.

La jornada començarà a 2/4 de 12 del migdia amb la primera sessió, titulada ‘Stop bullying’. Més tard, a 2/4 de 8 del vespre, es podrà seguir la xerrada ‘Vivir sin límites’. Ambdues s’emetran en streaming des del Palau de Congressos de Madrid i són a càrrec de Nick Vujicic, expert en l’assetjament escolar. Vujicic va néixer sense extremitats i va patir assetjament per part de companys d’escola. Al cap d’uns anys, va decidir dedicar la seva vida a fer servir la seva discapacitat per a canviar i millorar la vida dels altres. Des de llavors ha dut a terme més de 3.000 xerrades motivacionals i actualment duu a terme una gira de conferències per Europa.

Nick Vujicic ha escrit diversos llibres i el que presenta ara, ‘Vivir sin límites’, ha estat traduït a 32 idiomes. El principal missatge que vol transmetre és que tothom pot aconseguir una “vida plena” al marge dels obstacles que es trobi pel camí.

TOTES LES NOTÍCIES