Condis obre el seu primer establiment franquiciat a Andorra

En el marc del seu pla d’expansió, Condis inaugura demà el seu primer supermercat franquiciat a Andorra sota l’ensenya Condislife. L’establiment, del Grup Sant Eloi, està situat a la Carretera General s/n de Sant Julià de Lòria, amb una superfície de vendes de 1.286 m2.

Aquest nou establiment neix amb “l’objectiu d’oferir productes de proximitat i qualitat als ciutadans andorrans, adaptant-se a les seves necessitats i estil de vida”, segons Pedro López, Coordinador General de Franquícia i Expansió Condis. Condislife, l’ensenya d’aquest primer establiment de la companyia a Andorra, respon precisament a aquesta aposta per la reinvenció del supermercat de proximitat, inspirat en els consumidors, competitiu i diferenciador.

Es presenta com “El Teu Gran Súper-Mercat”, ja que combina el millor del súper (varietat, elecció, amplitud, ordre i preu) amb el millor del mercat (producte fresc de qualitat, sensorialitat i tracte personal), que ocupa gairebé el 40% de la superfície de venda.   

“Amb l’obertura del primer establiment a Andorra, Condis vol estar al costat dels andorrans, per donar resposta a les seves necessitats amb un servei de qualitat i una àmplia oferta de productes. Neix amb l’ànim de convertir-se en el seu súper de referència”, afirma Pedro López.

El nou Condislife disposa de seccions d’alimentació general, celler, expositors i mostradors de carnisseria i xarcuteria, congelats, peixateria, perfumeria i drogueria, a més de fruiteria i fleca. El seu horari comercial és de 8.30h a 20.30h de dilluns a divendres i diumenges i de 8.00h a 21.00h dissabtes.

Model de proximitat i de franquícia, claus en l’estratègia d’expansió de Condis

Actualment, dels 482 establiments amb què compta Condis, un total de 26 han estat inaugurats durant el primer semestre del 2016, el que suma 2.505 m2 de superfície de vendes. El creixement de Condis s’ha portat a terme gràcies al model de proximitat impulsat per la companyia, així com a la modernització constant per donar resposta a les necessitats dels consumidors i al seu model de franquícia, que està sent replicat per gran part del sector. Les franquícies representen actualment més del 50% dels supermercats del grup, que ja compta amb 34 anys d’experiència en aquest model de negoci.

Condis, amb més de 50 anys d’història, és una de les empreses punteres del sector dels supermercats a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també arriba a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. La seva xarxa compta amb més de 470 establiments, oferint un servei de qualitat i proximitat, que sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2, i que inclou tant botigues pròpies com franquiciades, apartat en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.