Condis ha assolit una facturació de 907 milions d’euros el 2018, un 4,7% més que l’any anterior. Segons ha informat la companyia aquest dimarts, les vendes mercantils han superat els 754 milions d’euros, un 4,3% més que el 2017, i el benefici net ha pujat fins als 8,5 milions d’euros. L’Ebidta de 2018 es va mantenir en uns 33 milions d’euros. D’altra banda, la companyia va assolir el desembre passat els 574 establiments, 37 més dels que tenia a finals de 2017, amb una superfície comercial total de 230.805 metres quadrats. El número de persones que treballen per a Condis va pujar un 5,5% fins als 6.363 col·laboradors. La pujada més destacada s’ha registrat en l’àmbit de les botigues de franquícia, que representaven un total de 376 establiments a finals de l’any passat.

Condis ha invertit 26,5 milions d’euros el 2018, principalment en renovar el parc de botigues ja existents i l’ampliació de la seva instal·lació robotitzada, així com en donar suport a noves obertures en el marc del seu pla d’expansió. La companyia apunta a l’aposta per les franquícies com una de les claus del creixement de botigues en els darrers anys, entre les quals destaquen la marca Condis Express, una tipologia de botigues amb amplis horaris comercials. Actualment, Condis compta amb 582 establiments, la gran majoria a Catalunya i l’Aragó (520). Condis també és present al centre comercial Sant Eloi de Sant Julià de Lòria.

Pel que fa al 2019, l’empresa preveu estabilitzar a un ritme més lent les expectatives d’obertures de noves botigues i de creixement de vendes, així com mantenir el benefici net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada