Condemnen a dos anys de presó condicional la dona que va abusar sexualment del seu nebot menor

El Tribunal de Corts ha condemnat a dos anys de presó condicional una dona per abusar sexualment del seu nebot quan aquest tenia entre 5 i 7 anys. Els fets van tenir lloc quan cuidava, de tant en tant, el nebot i dormien junts.

>Segons ha explicat RTVA, el 2008 un nen va confessar als pares que la tieta li feia tocaments sexuals mentre estaven al llit i també quan el banyava en els moments que passava a casa d’ella.

Llavors els progenitors van presentar una denúncia a la policia. Diversos pèrits psicològics van assegurar que la versió de l’infant era creïble.

La dona, per la seva banda, ho va negar tot i va declarar que tot era una invenció del menor influït per la mare. El seu marit va afirmar que creia la versió de la seva dona.

Finalment, el cas va arribar a judici el febrer i la fiscalia va demanar 4 anys de presó, en part condicional. La defensa va reclamar l’absolució i va recalcar que la versió del menor era molt contradictòria.

El tribunal, finalment, ha cregut l’infant i ha condemnat la dona a dos anys de presó condicional per un delicte menor continuat d’abús sexual a un menor amb l’agreujant de ser familiar ascendent.