Condemnat un matrimoni per agredir-se mútuament

justicia2El Tribunal de Corts ha condemnat un matrimoni per agredir-se mútuament durant una discussió conjugal. La parella es va casar pocs dies abans de ser jutjada. D’altra banda, el mateix tribunal ha rebaixat la pena de reclusió imposada a un home que va entrar al país fa uns mesos sense saber que havia estat condemnat fa sis anys a cinc anys de presó. Finalment n’haurà de complir dos de ferms i tres de condicionals.

El Tribunal de Corts ha condemnat a 18 mesos de presó condicional una dona que va ferir la parella amb un ganivet durant una discussió. Els magistrats també condemnen l´home per empentar la dona a sis mesos de presó condicional. La parella, que es va casar dies abans de ser jutjada, haurà de seguir un tractament de desintoxicació a l´alcohol.

D´altra banda, el Tribunal de Corts ha rebaixat la pena a un home que el 2006 va ser jutjat en rebel·lia per tràfic de drogues i condemnat a cinc anys de presó. El condemnat va entrar al país fa mesos per treballar sense saber que tenia una condemna pendent. Pocs dies després va ingressar al centre penitenciari. Finalment se li ha imposat una pena de dos anys de presó ferma i tres de condicional.

A dos anys de presó ferma i un de condicional ha estat condemnat un noi veí d’Encamp per cedir droga a un menor, robar-li el mòbil i extorsionar una noia.