Condemnat l’exmarit de Bruni per haver-se endut la filla


El Tribunal de Corts condemna l’exmarit de la doctora Rosa Maria Bruni a un any de presó condicional per haver-se endut la filla quan estava al CAI sota la tutela de l´estat. Per això Corts obre també la possibilitat perquè Bruni presenti una demanda per la via civil. La psiquiatra infantil ha actuat com a acusació particular en una causa en la qual, tant la fiscalia i com la defensa, havien demanat l´arxiu perquè els fets ja han estat jutjats a Alemanya.

Condemnat a un any de presó condicional l’exmarit de la psiquiatra Rosa Maria Bruni com a autor d’un delicte de sostracció de menors. Recordem que aquest súbdit alemany es va endur sense permís la filla del matrimoni el 2011 quan aquesta residia al Centre d’Acolliment d’Infants de la Gavernera sota la tutela de l´estat.

La sentència del Tribunal de Corts obre també la possibilitat perquè la doctora presenti una demanda per la via civil per reclamar a l’Estat danys i perjudicis. Bruni ja havia avançat que pensa reclamar una indemnització a les autoritats perquè considera que no es va protegir suficientment la seva filla i que, a més, se´ls va vulnerar el dret a la dignitat a totes dues. Justament aquest dimecres a la tarda hi ha un altre judici a Berlín per analitzar el règim de visites amb la nena. Judici on l’advocat de la doctora ja ha anunciat que mostrarà a la jutgessa alemanya la sentència de Corts perquè la tingui en compte.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.