L’Audiència de Lleida ha condemnat l’acusada d’apunyalar el seu xicot a Adrall, Ariadna A. F., a 3 anys de presó. També se li prohibeix contactar amb el noi durant 4 anys o acostar-s’hi a menys de 100 metres. A més a més, haurà de pagar una indemnització de 12.000 euros.

El jutge considera provat que la jove va clavar un ganivet a la seva parella durant una discussió el 22 de juliol de 2009, però qualifica els fets de delicte de lesions, tal i com demanava la defensa, en comptes de temptativa d’homicidi, tal com sol.licitava la fiscalia.

En la sentència, l’Audiència també condemna el noi a 9 mesos de presó per un delicte de violència en l’àmbit familiar i li prohibeix la possessió d’armes durant 2 anys.

Apunyalament “accidental”

L’acusada va dir durant el judici, celebrat el passat 9 de gener a l’Audiència de Lleida, que ho va fer “accidentalment”. Durant la seva declaració, la noia va explicar que van discutir i que ella va agafar un ganivet per punxar-li les rodes del cotxe, però que van començar a forcejar, ell va caure sobre d’ella i va començar a sagnar. “Va ser quan em vaig adonar que l’havia apunyalat, però no li vaig clavar a propòsit”, va dir. El noi, en canvi, va assegurar que ella se li va acostar amb el ganivet i li va clavar i que, més tard, va intentar tornar-lo a apunyalar i el va amenaçar de mort.

Per aquests fets, l’Audiència considera la noia culpable d’un delicte de lesions i li aplica l’agreujament de parentesc, ja que en el moment dels fets eren parella. Tot i això, considera com a atenuants que ella estava en estat d’embriaguesa i que va intentar reparar el dany demanant ajuda.

Delicte de violència en l’àmbit familiar

Els fets van passar el 22 de juliol del 2009 arran d’una discussió de parella. Tots dos van reconèixer durant el judici que no era la primera vegada que discutien i l’advocada de la noia va acusar per la seva banda el noi per un delicte de lesions perquè durant la baralla en què ell va resultar ferit la va pegar a diversos llocs del cos, com ara a la cara, els braços i les cames, segons la noia.

Tot i que el jutge ha absolt el noi dels delictes de violència habitual i de lesions, el condemna, en canvi, a nou mesos i un dia de presó per un delicte de violència en l’àmbit familiar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada