La contribució a la dinamització de la vida social i del turisme a la parròquia serà un dels punts claus per decidir a qui s’atorga l’explotació de la caseta de fusta situada en ple centre de la Massana, al carrer Major, tocant amb l’Avinguda Sant Antoni.

També es tindrà en compte l’originalitat del projecte i que es tracti d’una activitat econòmica no existent al poble de la Massana.

La superfície d’explotació és de 12 m2 i el termini d’arrendament es convindrà per un termini de cinc anys.

La caseta de fusta s’ha convertit en un símbol a la parròquia, ja que durant anys va ser la seu de la Unió Proturisme de la Massana i posteriorment va acollir l’Oficina d’informació turística. La idea d’arrendar aquest espai tan cèntric va sorgir al 2008, quan es va convocar el primer concurs subhasta. La caseta ha estat arrendada fins a finals d’any, quan es va decidir convocar un segon edicte.

El Comú de la Massana recorda que els joves emprenedors gaudeixen de l’exempció de pagar l’impost de radicació. La resta d’empresaris compten amb un descompte del 50% el primer any. Es tracta d’unes mesures que s’apliquen des de l’anterior mandat amb l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica a la parròquia.

Els interessats poden recollir el plec de bases al Servei de Tràmits fins el 19 de febrer, a les 12 h.

(Foto: Comú de la Massana)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada