Pyrénées Andorra i Sport Hotel Hermitage & Spa convoquen un concurs públic per atorgar la recaptació de la Gala Solidària a projectes solidaris.

Un any més, Pyrénées Andorra i Sport Hotel Hermitage & Spa organitzen la Gala Solidària amb xefs de renom que hi participen desinteressadament. Enguany la gala serà el 28 de març. Durant els darrers anys s’han recollit entre 10.000 € i 15.000 €, que s’han destinat a entitats benèfiques del país.

Els dos grups han decidit destinar aquesta recaptació a projectes solidaris concrets que requereixin finançament. En aquesta línia, s’obre una convocatòria pública per a rebre propostes de projectes solidaris. Qualsevol persona o entitat podrà fer arribar la seva proposta a l’organització abans del 20 de març. Un jurat avaluarà totes les propostes rebudes i n’escollirà aquella o aquelles que consideri més escaients. Els projectes escollits podran rebre una part o la totalitat de l’import sol·licitat.

La proposta solidària s’ha de fer arribar abans de la data indicada al Servei d’Atenció al Client, a la tercera planta del centre d’Andorra la Vella de Pyrénées Andorra, en un sobre tancat i anònim dirigit a «Concurs públic de la Gala Solidària». Dins del sobre s’ha d’incloure una descripció del projecte, el nom de la persona o de l’organització que sol·licita l’ajuda, el nom de la persona o de l’organització beneficiària, les necessitats de finançament i el nom i el telèfon de la persona de contacte, així com tota la informació que es consideri rellevant perquè el jurat avaluï el projecte. Es valorarà molt positivament que es concreti bé la destinació de l’import sol·licitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada